Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü tarafından 05 Kasım Pazartesi günü, Karasu İbrahim Abanoz Lisesi Konferans Salonunda, Kur’an kursu öğretici ve öğrencileri ile kadın halka yönelik, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım semineri düzenlendi.

Sakarya İl Müftülüğü ADRB hizmet içi eğitim seminerinin ikinci etabı 25-29 Haziran tarihleri arasında, İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlendi. Seminere Adapazarı, Serdivan, Erenler, Arifiye, Karasu, Kaynarca, Geyve ve Hendek ilçelerinde görev yapan 25 Kur’an Kursu öğreticisi katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Bakım Kuruluşlarında görev yapan Sakarya Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu görevlileri ile bu çalışmalarda gönüllü olarak görev almak isteyen İl müftülüğü personeli, ASPİM konferans salonunda 19 Haziran Salı günü düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Sakarya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerini ve bu değerleri yaşatmalarını sağlamak amacıyla “Kadim Değerlerin İzinde Her Dem Erdem” adlı bir proje başlattı.

Sakarya İl Müftülüğü ADRB hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve aileye yönelik çalışmaları güçlendirmek amacıyla Adapazarı, Serdivan, Erenler, Arifiye, Karasu, Kaynarca, Geyve ve Hendek ilçelerinde görev yapan 25 Kur’an Kursu öğreticisine ADRB Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenledi.