04.08.2016

Sakarya’da Kutsal Yolculuk Heyecanı Başlıyor.

Sakarya Müftülüğü'nün 2016 yılı Hac farizasını yerine getirecek olan hacı adaylarına yönelik düzenlemiş olduğu ‘Sakarya Müftülüğü Hacı Adayları Tanışma ve Hac Bilgilendirme Semineri’ yoğun bir katılımla Adapazarı Merkez İhsaniye Camii’nde gerçekleştirildi.

Sakarya’daki tüm Hacı adaylarının katıldıkları Hacı Adayları Tanışma ve Hac Bilgilendirme Semineri Programında; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Korkmaz, İlçe Müftüleri Harun Bayraktutar, Ömer Yay ve Mehmet Uzunca ile Sakarya Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Kadir Kızıltepe, “Hac İbadeti ve Yapılışı, Haccın İnsan Davranışlarına Etkisi, Hacı Adaylarıyla İletişim Hac İbadetinin Önemi, Hac Bilinci, Hac’daki İslam Kardeşliği ve Hac Yolculuğu Süresince Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” gibi konularda hacı adaylarını bilgilendirdiler.

Hacı adaylarının yoğun ilgi gösterdiği Seminer Programında, 2016 yılı Hac Mevsiminde görevli Kafile Başkanları ve Din Görevlileri de hazır bulundular.