22.08.2016

Sakarya'dan Kutsal Topraklara Hac Kafileleri Dualarla Yola Çıktı‏

Sakarya'dan Hac ibadetlerini ifa etmek üzere kutsal topraklara gitmek için Kutlu bir yolculuğa çıkan 9. ve 10. Hac kafileleri, Sakarya Büyükşehir Terminali Hac ve Umre Organizasyonu Alanında düzenlenen Sakarya Müftü Yardımcısı Yusuf AKKUŞ'un da katıldığı uğurlama programıyla kutsal topraklara uğurlandılar.

Adapazarı Sarıkışla İmam-Hatibi Ali GÜZELDAL’ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Sakarya Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlilerinin icra ettikleri ilahi dinletileri ile devam etti.

İl Müftülüğü Hac Umre Hizmetleri Şube Müdürü Kadir KIZILTEPE'ninın yaptığı konuşmadan sonra dua yapan Sakarya İl Müftü Yardımcısı Yusuf AKKUŞ; “Kutsal Hac yolculuğunun çok müstesna bir yolculuk olduğunu hatırlatarak, bütün hacı adaylarından bu bilinçte hareket etmelerini ve Sakarya'mız, Ülkemiz ve bütün Müslümanlar” için dua isteyerek program tamamlandı.

Yüzlerce hacı adayı yakınının katıldığı programın sonunda gerçekleştirilen vedalaşma esnasında ise duygu dolu anlar yaşandı.