03.01.2017

TÜRKİYE HALK BANKASI ADAPAZARI ŞUBESİ

ARASINDA İMZALANAN MAAŞ ÖDEMESİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA

KURUM ÇALIŞANLARININ BİLGİLENDİRİLMESİ

• Yapılan Protokol 01.01.2017 ile 31.12.2019 tarihleri arasında geçerli bulunmaktadır.
  • Promosyon ödemesi 15.01.2017 tarihinden itibaren gerçekleştirilecektir.
  • Personele aylık 22.50 TL üzerinden yapılacak olan hesaplama ile üç yıllık ödeme peşin olarak yapılacaktır.
  • Promosyon ödemeleri yapılırken; daha önce Halk Bankasından promosyon alıp sözleşmesi devam eden personele yapılacak olan ödeme yeni sözleşmede kalan süre üzerinden yapılacaktır.
  • Kuruma sonradan dahil olan personele sözleşmenin kalan süresi üzerinden hesaplama yapılarak Promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Promosyon alan personel,  görevden ayrılması halinde herhangi bir geri ödemede bulunmayacaktır.
  • ATM’lerden günlük para çekme limiti 1500.00TL’dir.
  • Kurum personelinin maaş hesaplarından Hesap İşletim Ücreti alınmayacaktır.
  • Kredi Kartı tahsis edilen Kurum personelinden Kredi Kartı Üyelik Bedeli alınmayacaktır.
  • Ücret muafiyeti mevcut Protokol süresince geçerlidir. Standart olarak çıkarılan kartlar haricinde özellikli olarak sunulan kartlar bu muafiyet kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kurum Personellerinin Şube, İnternet ve Dialog üzerinden maaş hesaplarından gerçekleştireceği Havale ve EFT’lerden ücret/masraf/komisyon tahsilatı yapılmayacaktır.
  • Banka ATM’lerinden Bank24 kartı kullanılarak yapılan işlemlerden masraf alınmayacaktır.
  • ATM paylaşımına dahil olan tüm Banka ATM’lerinin kullanımı,  ücretlidir.
  • Bireysel Kredi, Maaş Avansı ve Kredi Kartlarında Bankanın yürürlükteki tahsis ve fiyatlama şartları geçerlidir.
  • Bireysel Kredi İşlemlerinden yürürlükteki oran ve tutarlarda ücret/masraf/komisyon tahsilatı yapılacaktır.

“Yapılan Protokolün Çalışanlarımız ve Kurumumuz için hayırlı olmasını dileriz.”

SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ