14.02.2017

Sakarya'dan Ayrılan Hocalara Vefa Programı

Sakarya Müftülüğü tarafından muhtelif görevlere atanan ilçe müftüleri ve vaizler onuruna bir Veda Programı düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü bünyesinde Sakarya İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaparken Edremit Müftülüğüne atanan Sait Emin Arvas, Arifiye Müftüsü olarak görev yaparken Kütahya İl Müftü Yardımcılığına atanan Mehmet Uzunca, Sapanca Müftüsü olarak görev yaparken Gebze Müftülüğüne atanan Orhan Örnek, Akyazı Müftüsü olarak görev yaparken Yenişehir Müftülüğüne atanan Mehmet Şenokur, İl Müftülüğü ADRB vaizi olarak görev yaparken Harput Eğitim Merkezine Eğitim Görevlisi olarak atanan Hasan Polat ve Serdivan Vaizi olarak görev yaparken Trabzon Darıca Eğitim Merkezine İhtisas hocası olarak atanan Şevki Çelebi   Onuruna, Sakarya Müftülüğü’nün organizesiyle Şaheser Tesislerinde bir Veda Programı tertip edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan veda programında duygularını dile getirmek isteyen tüm personel söz alarak duygularını ifade ettiler. Programa katılan müftülük personeliyle vedalaşarak helalleşen hocaların veda konuşmaları sırasında duygu dolu anlar da yaşandı.

İl müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve Sakarya Müftülüğü Personelinin tamamının hazır bulunduğu veda programında bir konuşma yapan İl Müftü Vekili Yunus Acar; tayin olmaları dolayısıyla Sakarya’dan ayrılan hocalara başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ‘Başka illere atanan müftülerimize ve görevde yükselerek yeni görevlerine başlayacak olan kardeşlerimize biz de Sakarya Müftülüğü ailesi olarak yeni görev hayatlarında başarılar diliyoruz’ dedi.

Moderatörlüğünü Eğitim Uzmanı Orhan Yılmaz’ın yaptığı Programın sonunda, İl Müftü Vekili Yunus Acar, Em. İl Müftüsü İlyas Serenli, İl Müftü Yardımcısı Nejdet Arman, İlçe Müftüleri ve Em. Müftü Mehmet Korkmaz tarafından ayrılan ve görevde yükselen hocalara başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı birer plaket takdim edildi. Ayrıca Diyanet-Sen Sakarya Şubesi tarafından da hediye takdimleri yapıldı.