18.12.2017

Agah SGD Heyetinden Sakarya Müftülüğü'ne Ufka Yolculuk ziyareti

Agâh Sosyal Gelişim Derneği Heyeti ile bir araya gelen Sakarya Müftü V. Yunus Acar, “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü’ teması ile 6’ncısı düzenlenecek Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın başarılı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum. İnanıyorum ki; böylesine ehemmiyetli bir konunun 8 Milyar hedef kitlenin gündemine taşınması, gençlerimizin her yönüyle donanımlı bireyler olarak yetişmelerine önemli katkılar sunacaktır” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette, 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında İl Müftü V. Yunus Acar’a bilgiler veren Agâh SGD Heyeti: “Bu yıl ana temamız ‘Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü’ olacak. 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın 13 Kasım Pazartesi günü başlayan kayıtları, 4 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Bu yıl Kur’an ve Sünnet sentezini bir arada ele aldık ve ‘Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz’ temasıyla yarışmamızı düzenliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftü V. Yunus Acar, “6.’ncısı düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da desteğimizi sürdüreceğiz. Bu güzel çalışmanın bu yıl ki temasının da ‘Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’ olmasının çok isabetli bir tercih olduğunu düşünüyorum.” dedi. İl Müftü V. Yunus Acar, ‘İl Müftülüğü olarak; ilimizde faaliyet gösteren STK’ların hayırlı hizmetlerinde, her zaman olduğu gibi yüke omuz vermeye devam edeceklerini’ sözlerine ekledi.