08.01.2018

Sakarya Müftülüğü vaizlerine "Proje Yönetimi Eğitimi" verildi

Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 08.01.2018 tarihinde İl Müftülüğü Konferans Salonunda il ve ilçe müftülüklerinde görev yapan kadın ve erkek vaizlere “Proje Yönetimi Eğitimi” verildi.

Program İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. İl Müftü Yardımcımız yaptığı konuşmada “Proje eksenli düşünmek yapacağımız çalışmaların kalitesini artıracaktır. Bu sebeple biz personelimizin bu konuda kendilerini geliştirmelerini arzu ediyoruz. Söz konusu seminer etkinliğimiz de inşallah buna vesile olacaktır.” dedi. Daha sonra Düzce Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu “Proje Yönetimi Eğitimi” konulu bir sunum yaptı. Katılımcılar yapılan seminerden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Seminer sonunda İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, Düzce Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu’ya teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.