18.01.2018

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu "Umutlarını Çoğalt, Korkularını Azalt" Projesini Başlattı

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 17.01.2018 tarihinde Sakarya Müftülüğü Konferans Salonunda “Umutlarını Çoğalt Korkularını Azalt” adlı projeyi başlattı.

Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerine yönelik düzenlenen projenin ilk konferansı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı “Aile’ sinevizyonuna yer verildi. Programda, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer “Eşim Ben, Anneyim Ben” konulu nasıl bir eş ve nasıl bir anne olunmalı sorusunun cevabını içeren doyurucu bir konferans icra etti.

Katılımcıların yoğun bir teveccüh gösterdiği programın sonunda, ‘40 Hadiste Aile’ ve ‘40 Hadiste Çocuk’ konulu kartelalar dağıtıldı.