14.02.2018

Geleneksel Sakarya Müftülüğü Futbol Turnuvası Başladı

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen Sakarya Müftülüğü Futbol Turnuvası Açılış Programı, Adapazarı Evin Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Açılış Programı’nda, Sakarya Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş bir konuşma yaptı. Organize edilen Futbol Turnuvası ile ilgili bilgiler veren İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş konuşmasında: “Turnuva’ya; İlimiz ve İlçe Müftülüklerimizin oluşturdukları takımlar katılmaktadır. Yaklaşık 13 haftada tamamlanacak olan Turnuva’nın Final Müsabakası 8 Mayıs  2018 Salı günü yapılacaktır. Sakarya Müftülüğü Futbol Turnuvası’na katkıda bulunan ilçe müftülüklerimize ve görevlilerimize teşekkür ediyor, Turnuva’ya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sakarya Müftülüğü Futbol Turnuvası Açılış Programı’na Sakarya Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, STK Temsilcileri, Turnuva’ya katılan tüm takımlar, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.