13.02.2018

Din Görevlilerine “Gençlerle İletişim Kurma Becerisi Geliştirme” Semineri

Sakarya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, din görevlilerinin Gençlerle iletişim kurma becerisini geliştirmek amacıyla 12.02.2018 tarihinde, Orhan Gazi Kültür Merkezinde seminer düzenledi.

Dört oturumda gerçekleşen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş; gençlik çalışmalarında dikkat edilecek hususlara değindi. Gençlikle ilgili 4 farklı konu ve konuşmacının yer aldığı seminerde:

Prof. Dr. Faruk Beşer, Popüler Kültür İçerisinde Gençleri etkisi Altına Alan Dini Akımlar, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Canan KARAKAŞ, Gençlerin Yaşadıkları Psikolojik Problemler ve Çözüm Önerileri, Doç.Dr. Hayati Yılmaz, Hz.Peygamber’in Gençlerle iletişimi ve Yağcılar Yıldırım Camii İmam-hatibi Sefer Güzeldal tarafından Etkili Sunum Esnasında Dikkat Edilecek Hususlarla ilgili sunumlar yapıldı.