21.03.2018

Sakarya Müftülüğünden 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğreticilerine Seminer

Sakarya Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Okul Öncesi Değerler Eğitimi Protokolü’ kapsamında, İlimiz genelinde eğitim öğretime devam eden anaokulu ve anasınıfı bulunan eğitim kurumlarında uygulanan değerler eğitiminde görevlendirilen Kur’an kursu öğreticilerine yönelik bir eğitim semineri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca verilen ilgili alandaki eğitime katılan Rehber Öğreticiler tarafından verilen seminer programı, Adapazarı Müftülüğü Zekiye Biler Çark Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü Vekili Nejdet Arman ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin konuşmaları ile devam etti. Daha sonra Rehber Öğreticilerin sunumlarıyla devam eden program, TDV Sakarya Şubesi tarafından katılımcılara yapılan ikram takdimiyle son buldu.

Büyük ilgiyle takip edilen programa İl Müftü Vekili Nejdet Arman, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, şube müdürleri, eğitim uzmanları ve il genelinde görev yapan 4-6 yaş Kur’an kursu öğreticileri katıldı.