19.04.2018

Hendek İlçemizde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

Hendek İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 18 Nisan Çarşamba günü, Rasim Paşa Camiinde hazırlanan mekanda,  İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer’in de katıldığı bir törenle açıldı.

İlçe Müftüsü, Kurum Amirleri ve Hendek halkının katıldığı açılış töreninde İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer bir konuşma yaparak, ailenin önemine değindi ve girişimlerinden dolayı İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’e, katkıları  için Rasim Paşa Derneğine, Hendek Belediye Başkanına ve Hendek halkına teşekkür etti.

Kur’an-ı  Kerim tilaveti ve dualarla açılışı yapılan Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda, yetkin bayan Kur’an Kursu hocaları Hendek halkının dini ve ailevi sorularını cevaplayarak hizmet verecektir

İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, açılışın ardından İlçe Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlediği “Veli buluşması” programına katılarak bir konferans verdi ve gençliği geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlamak için velilerle işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışılmasının önemini vurguladı.

Yeşiller Kur’an Kursu Konferans salonunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi ile dinlenen konferansın sonunda İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer’e çiçek takdim edildi. Programa katılanlara da çay ikramı ile  kitap hediye edildi.