Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Camilerimizde bulunması gereken Yangın Talimatı pdf dosyasını çıktı alarak camimize göre isimlendirme yapabiliriz.
Detay

Hz. Âdem’in oğullarından biri diğerini öldürdüğünde, aslında yeryüzü ilk aile içi şiddete sahne olmuştu. Şiddetin zehirli soluğu, zaman ve mekân sınırı tanımadan insanlığın arasında yayıldı.
Detay

Evlenerek hem huzurlu bir yuva kurmak, hem de topluma sağlıklı bir aile kazandırmak hemen her insanın arzusudur.
Detay

İnsan, “yeryüzünün şerefli halifesi” olarak yaratılmıştır. Halife; “Yüce Allah’ın kendisine verdiği misyonla yeryüzünü imar edebilecek, güçlü, akıllı, sorumlu ve onurlu varlık” demektir.
Detay

Aile, hayata gözlerini açtığı anda insanı sarıp sarmalayan, koruyup kollayan, bağrına basan o eşsiz birlikteliğin adıdır.
Detay

Çocuk… Evin neşesi, bereketi, umudu… Kur’an’ın ifadesiyle “göz aydınlığı”dır. Erkek ve kadının geleceğe kalma, adını yaşatma, neslini sürdürme arzusudur.
Detay

Çocukluktan çıkmanın verdiği heyecanla filizlenen umutların baharı… Her gün gelişen ve güçlenen bir beden, coşan duygular, keşfedilen bir manevi soluk...