01.05.2019

Kuran Kurslarımızın Muhteşem Şöleni

Her yıl olduğu gibi bu yılda yaklaşık 20.000 kişinin katılımıyla Şube Müdürümüz Mustafa KÖMÜ Bey’in Organizesiyle bir Şöleni daha geride bıraktık.
Katılımın çok yüksek olduğu Şenlikte yüzlerce Öğrencimiz ve onlarca Hocamız görev aldı.
TRT Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve Ekibinin Sahne aldığı, Hacivat Karagöz,Keloğlan,İbiş ve İlizyon gösterilerinin büyük beğeniyle takip edildiği, Şişme Parkurlarında olduğu Şölende Çocuklar ve Katılımcılar Doyasıya eğlendiler.
Yüzüne Eğitim veren Kurslarımızın birbirine kenetlenerek Öğrencileri marifetiyle yaptıkları Kermes Şölenimizi bir Panayır Havasına dönüştürdü.
4-6 Yaş Kuran Kurslarımızın her biri kendilerine ayrılan Çadır Atölyelerde Öğretmenlerinin kontrolünde; çiçek dikmekten tutunda nice değişik el becerilerini halkımız için sergilediler.
Biz Adapazarı ilçe Müftülüğü olarak bu küçük yavrular gibi Milletimizin nice Evlatlarını geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.
Halkımızdan isteğimiz Adapazarı İlçe Müftülüğü Kuran Kurslarımıza destek vermeleridir.