23.07.2019

"Genç Müezzinler Yarışıyor" Yarışması Yapıldı.

Genç Müezzinler Yarışıyor Yarışması Yapıldı.

Sakarya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzce düzenlenen  2019 yılı Yaz Kur’an Kurslarında öğrenim gören ortaokul düzeyindeki erkek öğrencilere yönelik “Genç Müezzinler Yarışıyor”            yarışması 23.07.2019 Salı günü İlçemiz  Gazi Süleymanpaşa Camiinde yapıldı. Yarışmaya Kabakulak Mahallesi Camii Kur’an Kursu öğrencisi Yaşar Muhammet ÖNER, Altındere Mahallesi Osmanağa Yıldırım Camii Kur’an Kursu öğrencisi Ubeyd SelmanYEŞİL,Hasanbey Mahalle Camii Kur’an Kursu öğrencisi Ensar ÇAPAN katıldı.                    Yarışmayı Komisyondan en yüksek puanı alan Altındere Mahallesi Osmanağa Yıldırım Camii Kur’an Kursu öğrencisi Ubeyd Selman YEŞİL  kazanarak,31 Temmuz 2019 Çarşamba günü İlimiz Tozlu Camiinde yapılacak İl birinciliği yarışmasında, İlçemizi temsil edecek.

Yarışma sonunda  dereceye girenlere ödülleri İlçe Müftümüz Sayın İzzet ŞENER tarafından verildi.