Erenler Müftülüğü

10.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Cami ve Hayat” temasıyla başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2019 Yılı ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış programıyla başladı.

Program Bilge Hafız Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Mustafa KANGER'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlımızca hazırlanan “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ile ilgili “Cami ve Hayat” temalı Konferansı vermek üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Lokman ARSLAN hocamız  kürsüye çıktı ve personelimize seminer verdi. Seminer'in ardından Konferans sona erdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası yapılacak olan çeşitli etkinliklerle devam edecek.