Erenler Müftülüğü

10.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Cami ve Hayat” temasıyla Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda “Cami ve Hayat” teması çerçevesinde 6 Ekim Pazar Günü Ülkemizdeki 90 bin camimizde yüz binlerce vatandaşlarımızla birlikte yüz binlerce fidanı dikildi.

Bu kapsamda Erenler İlçe Müftümüz Harun BAYRAKTUTAR, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda “Cami ve Hayat” teması çerçevesinde Erenler Merkez Camiinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın temasının “Cami ve Hayat” olduğunu belirten Sayın Müftümüz, camilerin sadece namaz kılmak için açılıp kapanan yerler olmadığını, aksine camilerin insan hayatının her evresinde olduğunu vurgulayarak, camilerin daha fonksiyonel hale gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.