13.01.2017

Hendek İlçe Müftülüğünce “Halep'te İnsanlık Ölmesin” başlıklı insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası çerçevesinde 6 tır un yardımı dualarla gönderildi

Hendek İlçe Müftülüğünce “Halep'te İnsanlık Ölmesin” başlıklı insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası çerçevesinde 2 tırı 28 Aralık 2016'da 4 tırı 10 Ocak 2017'de olmak üzere 6 tır un, dualarla gönderildi. Gönderilen yardımın duasını ilçe müftümüz Abdurrahman ŞAHİN yaptı ve yardım eden halkımıza teşekkür etti. Giyecek ve battaniye yardımının devam ettiğini ve en kısa zamanda bu yardımların da dualarla Halep'li kardeşlerimize ulaştırılacağını söyleyen Abdurrahman ŞAHİN, halkımızın örnek bir yardımseverlik gösterdiğini, her zaman din kardeşlerimize destekçi olduğunu, tarihte olduğu gibi şimdi de büyük bir millet olduğunu gösterdiğini belirtti.