15.07.2017

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Hendek İlçe Müftülüğümüzün Organizesi ile tüm yurtta olduğu gibi ilçemizdeki bütün camilerde de 15 Temmuz şehitlerimiz ruhlarına okunan 100 bin hatim, Salat-u Selamlar, Tekbirler ve dualarla  anıldı. İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan BURHAN'ın da katıldığı Rasimpaşa Camii'nde yapılan ana programda hocalarımız Arif TÜRK, Erdal AKKÜLOĞLU ve Mustafa BAŞÇAKIR'ınkatılımıyla Kur'an-ı Kerim tilavetleri, kaside ve ilahi dinletisi icra edildi. İlçe Müftümüz Abdurrahman ŞAHİN'in şehitlik mertebesinin önemi, vatan sevgisi, milli birlik ve kardeşlik konularını içeren konuşması ve duası sonrasında halkımızla tebrikleşme ve musafaha ile program sona erdi. Yoğun ilgi ve kardeşlik duygularının yaşandığı bir atmosferde yapılan program halkımız tarafından beğeni ile karşılandı. Hafta boyunca başka etkinliklerin de yapılacağını   ve bu etkinliklere halkımızın katılmasını beklediğimizi ifade eder Rabbimizden Milli birliğimize ve kardeşliğimize yönelik saldırıların bir daha yaşanmamasını niyaz ederiz.