18.10.2017

EKİM AYI MUTAD PERSONEL TOPLANTIMIZ KAYMAKAMIMIZ SAYIN ORHAN BURHAN'IN KATILIMIYLA YAPILDI.

Her ayın 15. gününü takip eden salı günleri yaptığımız Mutad Personel Toplantımız 17.10.2017 Salı günü Kaymakamımız Sayın Orhan BURHAN'ın katılımıyla İlçe Müftülüğümüzün Konferans Salonunda yapıldı. Kaymakamımız, taşımalı eğitimin sonucu olarak köy ve mahalle ilkokullarının kapanmasıyla öğretmenlerin oralardaki ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmelerinin artık mümkün olmadığını din görevlilerinin en uzak mahalle ve yerleşim yerlerinde olmaları hasebiyle toplumdaki sıkıntılara yakınen vakıf olduklarını ve bunların çözümü noktasında yetkili mercilere ulaşarak buradaki ihtiyaç sahiplerinin sosyal yardımlardan istifade etmesini sağlama surumluluklarının olduğunu vurguladı. Din görevlilerinin toplumdaki rolune dikkat çektiği konuşmasında toplumun olumlu yönde ilerleyişinin görevlilerimizin kendilerini geliştirmesine ve donanımlı olmasına bağlı olduğunu ifade etti. Din görevlilerinin toplumda örnek bireyler olması gerektiğini hatırlattığı  konuşmasına personelimizin toplantılara katılım hususunda gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

İlçe Müftümüz Abdurrahman ŞAHİN, Din Görevlilerimiz adına İlçemizde yapılan çalışmalarda bize yaptığı yönlendirme ve katkılarından ötürü ve toplantımıza katılarak bizi onurlandırdığı için Sayın Kaymakamımız Orhan BURHAN Bey'e teşekkürlerimizi sundu ve her ay toplantı öncesi cüz dağıtmak suretiyle, maddi ve manevi katkılarıyla bu aziz vatanı bizlere hediye eden milli ve manevi kahramanlarımızdan ahirete irtihal edenlerin ruhlarına 3 hatim okunduğunu ve duasının yapıldığını belirtti.

Hatim duasını İlçe Müftülüğümüzde görevlendirmek suretiyle yeni göreve başlayan Murakıp Muhammet KAPOĞLU hocamız yaptı.