24.05.2018

4-6 YAŞ YIL SONU ETKİNLİĞİ

4-6 YAŞ YIL SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇOCUKLAR MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARIMIZA HİTAB EDEN BİR GÖRSEL BİR ŞÖLEN SUNDULAR

Geleceğimizin teminatı yeni neslin milli ve manevi değerlerimize bağlı  yetişmesinde büyük pay sahibi olan 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız bu yıl da yüzlerce minik öğrenciye eğitim ve öğretim imkanı sundu. İlçe Müftülüğümüze bağlı İrfan Mektebi, Sevgi Pınarı ve Ortaköy 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın yıl sonu etkinlikleri Müftülüğümüz Konferans Salonu, Belediye Kültür Merkezi ve Camilerimizde yapılan faaliyetlerle icra edildi.  4-6 yaş kurslarımızın yıl sonu etkinlikleri tüm katılımcılar tarafından  beğeniyle izlendi. İlçe Müftümüz Abdurrahman ŞAHİN  emeği geçen tüm Kur’an Kursu Öğreticilerimize, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.