26.10.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZ KİLİS İL MÜFTÜSÜ OLDU

Kilis İl Müftüsü olarak isminin ,25.10.2018 tarihli resmi gazetede yayınlanmasının ardından Hendek  halkı ile vedalaşan ve tebrikleri kabul eden Abdurrahman ŞAHİN Hocamız  26.10.2018 Cuma Namazından önce  Yeni Cami'de yaptığı vaazın ardından, şimdiye kadar yapılan hizmetlerde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür etti ve haklarını helal etmelerini istedi. Halkımız tarafında çok sevilen müftümüze halkımız da tebriklerini ve dualarını ilettiler.

İlçemizde yaklaşık beş buçuk yıl görev yaparak Kilis iline İl Müftüsü olarak atanan Abdurrahman ŞAHİN hocamıza İlçe Müftülüğü görevinde yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eder, Kilis İl Müftüsü olarak yürüteceği görevinde ve daha sonra alacağı görevlerde kendisine Yüce Rabbimizden üstün muvaffakiyetler dileriz.