14.11.2019

MEVLİT KANDİLİ TÜM CAMİLERİMİ VE KUR’AN KURSLARIMIZDA İHYA EDİLDİ

İlçemiz geneli tüm camilerimiz ve Kur’an Kurlarımızda mevlit kandili cemiyetleri tertip edildi.

İlçe müftülüğümüz kandil ana programı ise merkez Büyük Cami’de icra edildi. Din Görevlilerimiz Metin DURAL, Şinasi KARAYEL, Vedat ATABEK ve Erdal AKGÜNOĞLU’nun Kur’an Tilaveti, mevlitten bahirler ve ilahiler ile icra ettikleri program ilçe Müftümüz Murtaza GÜR’ün vaazı ve duası ile tamamlandı.

Kılınan yatsı namazı sonrasında cemaatimiz sakal-ı şerif ziyaretinde bulundu.

İlçe müftülüğümüz Nene Hatun Hafızlık Kız Kur’an Kursumuz öğrencileri ve Yeşiller Hafızlık Kız Kur’an Kursumuz öğrencileri halkımızın da katılımıyla kurslarında Mevlit kandilini kutladı.

Kursumuz öğreticileri ve öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirilen programda ilçe vaizi Fatma Savcı katılımcılara sohbet etti.

Halkımızın beğeni ile takip ettiği program sonrası Yeşiller Hafızlık Kız Kur’an Kursumuzda sakal-ı şerif ziyareti gerçekleştirildi.

Bunların yanında ilçemizde hizmet veren kadın cezaevinde de kandil programı tertip edildi. Vaiz Fatma Savcı ile Kur’an Kursu öğreticileri Emine Bayram ve Elif Tellioğlu’nun gerçekleştirdiği program ilgi ile takip edildi.