19.02.2020

HAFIZLARIMIZ İLE SEVİNDİK.

HAFIZLARIMIZLA SEVİNDİK
Hafız Abdurrahman Gürses Sarı Dede Hafızlık Kur'an Kursumuzda hıfzını tamamlayan 2 öğrencimiz Ocak ayında katıldıkları hafızlık sınavında belge almaya hak kazandılar.
Cuma namazı öncesi Hendek Büyük Camide cemaatimizin huzurunda başarılı olan öğrencilerimiz Yunus Emre Çoban ve Kerem Can Ateş'e İlçe Müftümüz Murtaza GÜR tarafından hediyeler takdim edildi.
 Hendek ilçemizde yıllardır süregelen hafız eğitiminde öğrenci ve öğreticilerin başarıları yanında Hendek Halkının katkılarının çok kıymetli olduğuna değinen İlçe Müftümüz Murtaza GÜR bu vesileyle Hendek Halkına ve hayır severlere teşekkür etti.
Sarı Dede Hafızlık Kur'an Kursumuzda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimiz de ödül takdiminde hazır bulundular.