07.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Müftülüğünce;

1 Ekim 2019 Salı günü kadınlara yönelik Tuncay Özdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Sayın Dr. Ravza CİHAN’ın katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

4 Ekim 2019 Cuma günü Personelimize yönelik düzenlenen konferans (kahvaltılı) programına Diyanet İşleri Uzmanı Sayın Mustafa SOYKÖK, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali SEMİZ, İlçe Müftümüz Sayın Bilal ALBAYRAK katılmışlardır.

Diyanet İşleri Uzmanı Sayın Mustafa SOYKÖK tarafından saat 10.00’da personele, Cuma namazı öncesi halkımıza, Cuma namazı sonrası (14.30) Öğrencilere konferans verilmiştir.

6 Ekim 2019 Pazar günü İlçemize bağlı camilerimizde sabah namazından sonra cami cemaatinin katılımı ile cami bahçesine fidan dikimi yapılmıştır.