19.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçemiz Müftülüğünce; Merkez Zincirli Ali Paşa Camiinde Mevlit Kandili Programı gerçekleştirildi. Esnaf, Okul, Resmi Kurumlar ve Şehit yakınları ziyaret edildi.

Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında 11 milyon fidan dikimi etkinliğine İlçe Müftümüzün başkanlığında Müftülüğümüz personeli cemaatiyle birlikte katıldı.

Kadınlara yönelik program Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezinde Hafız İsmail Biçer Kur’an Kursu öğrencileri

tarafından ilahi dinletisi ile başladı. İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza CİHAN tarafından konferans verildi.

“Peygamberimiz ve Aile” temalı Mevlid-i Nebi Programı, DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki SAYAR,

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali SEMİZ, Belediye Başkanı Orhan YILDIRIM, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Protokolü ve

çok sayıda vatandaşın katılımıyla “Hafız İsmail Biçer Kur’an Kursu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.