Karasu Müftülüğü

Karasu İlçe Müftülüğümüze bağlı kız ve erkek Kur’an Kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın yapmış olduğu Hafızlık Sınavını kazanan çocuklarımız hafızlık belgelerini aldılar.

"HER FİDAN BİR NEFES" 11 Milyon fidan dikimi kampanyasına Karasu Müftülüğümüze bağlı Hafızlık Kurslarımızdaki ve 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarımızdaki minik öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte katıldık.

Adapazarı Aİ̇HL Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje okulu olarak, Mevlit kandilini Karasu Müftümüz Sayın Mutafa Aydın’ın davetlisi olarak İdareci öğretmen ve öğrencilerle beraber Karasu merkez camiine geldiler.

Camiler ve din görevlileri haftası munasebetiyle Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri camimizi ziyaret ettiler.

Sakarya Karasu Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından Karasu İlçe Müftülüğüne bağlı İlim ve İrfan Gençlik Merkezinde lise düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik bir dizi program düzenlenmiştir.