Kaynarca Müftülüğü

Mevlid-i Nebi Haftası muhteşem bir programla sona erdi. Kaynarca İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan 25 kişilik koro Kaynarca Merkez Camiinde Kur'an-ı Kerim, mevlid-i şerif ve ilahiler okudular.Programa halkımız yoğun ilgi gösterdi.
15.11.2019
Mevlid-i Nebi Haftasında müftülüğümüz konferans düzenledi
13.11.2019
Mevlid-i Nebi haftasi munasebetiyle ilçe müftümüz İsmail GÜLŞEN ve beraberindeki heyet ilçemizdeki kurumlarımızı ziyaret ederek yapılacak olan programlarımıza ve konferansımıza davette bulundular.
11.11.2019
Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle müftülüğümüzce konferans tertiplendi.
03.10.2019
23.09.2019