08.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI TEMASI PEYGAMBERİMİZ VE AİLE

2019 Yılı Mevlid-i Nebi haftasının ana teması "Peygamberimiz ve Aile"dir. Ailenin temel parçası olan çocuklarımız Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla İlçemiz müftülüğüne bağlı Hamidiye Kur'an Kursu ve Yunus Emre Kuran Kurslarımızda eğitim gören 4-6 yaş öğrencilerimiz Hocalarının refakatinde İlçemiz Merkez Camini ziyarette bulundular. İlçe müftümüz Adem GÜLMEK' in öncülüğünde Cami görevlileri  İmam hatip İrfan KAHRAMAN ve müezzin kayyımı Seyfettin KARA tarafından karşılanan öğrencilerimiz Peygamber sevgisi, Cami sevgisi ve Mevlid-i Nebi haftasının önemi hakkında bilgilendirildiler. Daha sonra çocuklarımıza Cami gezdirilerek bilgilendirme yapıldı program sonunda öğrencilere ikramlar verilerek çocuklarımız neşe ile camiden ayrıldılar.