13.10.2017

Sakarya Müftülüğü Ahilik Haftasında Esnafları Yalnız Bırakmadı

2017 yılı Ahilik Haftası dolayısıyla Sakarya Müftülüğü heyeti, ilimizde farklı iş kollarında faaliyet gösteren esnaflara birer ziyaret gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Hasan Başiş’in başkanlığında oluşturulan ziyaret heyetinde, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şube Yöneticisi Enver Aşık yer aldı.

Gerçekleştirilen Ahilik Haftası ziyaretlerinde, Sakarya’da hizmet veren esnaflar ve bu işyerlerinde çalışan personelle sohbet ederek hal hatır eden Sakarya Müftülüğü Heyeti, kadim prensiplerle kurulmuş sosyal dayanışma teşkilatı olan Ahiliğin günümüzdeki temsilcileri olan esnafların Ahilik haftalarını tebrik ettiler.

Yapılan esnaf ziyaretlerinin sonunda hafta anısına, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli eserler hediye olarak takdim edildi.