23.10.2017

2018 Umre Bölge Mülakatları Sakarya'da Yapıldı

2018 yılı Umre Organizasyonunda Din Görevlisi olarak görevlendirilecek personelin seçimi için, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Sakarya’da yapılması uygun görülen ‘Umre Görevli Seçimi Mülakatları’ Sakarya Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Bilecik, Kocaeli, Sakarya ve Düzce olmak üzere toplam 4 ilden 281 personelin katıldığı mülakat sınavlarında komisyon başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre Hizmetleri Daire Başkanı Yaşar Çapçı, Komisyon Üyeliklerini ise Düzce İl Müftü Yardımcısı Ünal Baş,  Sakarya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş yaptılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Bölge Merkezi olarak Sakarya’nın belirlendiği ‘Umre Görevli Seçimi Mülakatları’ 20 EKİM 2017 Cuma günü tamamlandı.