28.03.2018

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden “Etkili İletişimle İrşad” Semineri

Sakarya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü biriminde ve Cami Kampı Projesinde  görev alan personele yönelik Orhan Gazi Kültür Merkezinde 27 Mart Salı günü “Etkili İletişimle İrşadkonulu bir seminer düzenlendi.

İhsaniye Camii Müezzin Kayyımı Faysal Aydın’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Sakarya İl Müftü yardımcısı Hatice Sümer bir açılış konuşması yaparak  Sakarya’da yürütülen gençlik hizmetlerinin geldiği noktadan bahsetti ve bu güzel hizmetlere katkı sağlayan tüm din gönüllülerine ve Yrd. Doç. Ahmet Karakaş hocaya teşekkür etti.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş hocanın sunumuyla gerçekleşen ve iki oturumdan oluşan seminerde; Gençlerle Etkili İletişim, Ergenlik Dönemi Din Eğitimi, Din Gelişim Psikolojisi ve Temel İlgi Kalıpları konuları işlendi. Akıcı bir üslupla ve güncel örneklere yer verilerek yapılan sunum, yoğun bir ilgi ile dinlendi.

Seminer, Yrd. Doç. Dr Ahmet Canan Karakaş’a çiçek takdimi ile sona erdi.