11.10.2018

Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı Yapıldı

9 Ekim 2018 tarihinde İl Müftülüğü Konferans Salonunda Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt ve Radyo ve Televizyon Daire Başkanı Mustafa Çuhadar’ın konuşmacı olarak katıldığı Dini Yayınlar Tanıtım ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Diyanet  İşleri Başkanlığınca hazırlanan Türkçe ve yabancı dil ve lehçelerde basılı, süreli, radyo ve televizyon yayınlarının halkımıza ulaştırılması ve tanıtımının yapılması hususunda müftülüğümüzle  karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunmak, il ve ilçelerdeki yayın faaliyetlerini ve karşılaşılan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla  düzenlenen toplantı İl Müfü Vekili Paşa Bektaş’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Eğitim Uzmanları, Din Hizmetleri Uzmanları, Aile İrşad Koordinatörleri, Gençlik Koordinatörleri,  çok sayıda İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı, soru-cevap ve önerilerin istişare edildiği toplantı konuşmacılara çiçek takdimi ile sona erdi.