08.11.2019

Sakarya İl Müftülüğü Tarafından Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Sakarya İl Müftülüğü Konferans salonunda, 8 Kasım Cuma günü, kadınlara yönelik Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Takdimin  Kur’ân Kursu Öğreticisi Yasemin Sezgin tarafından gerçekleştirildiği program, Pamukova İlçe Müftülüğü Kurân Kursu Öğreticisi, Kurân-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması Sakarya il birincisi Hanife Katırcı’nın Kur’ân-ı Kerîm tilâveti ile başladı. Ardından İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan Peygamberimizi anlatan bir konuşma yaptı. Program, Kur’an Kursu öğrencileri tarafından söylenen ilahilerin ardından İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Nevin Ertem ve İl Vâizi Ferda Yıldırım tarafından  yapılan dua ile son buldu.

İlgi ile takip edilen programın sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar sunularak “Peygamberimiz ve Aile” isimli kitap hediye edildi.