10.12.2019

Kur’an Kursu Öğreticilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

4-6 Yaş Grubu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu Öğreticilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Sakarya İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri tarafından,  19-20 Kasım Salı ve Çarşamba günlerinde Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda, 21 Kasım perşembe günü de ilçe müftülüklerinde, 4-6 yaş grubu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Seminer, İl Müftü Vekili Paşa Bektaş’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmalarında Kur’an eğitiminin önemini vurgulayan Bektaş, öğreticilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

4-6 Yaş grubu ve ihtiyaç odaklı Kur’an Kursu eğitimlerinin verimliliğini arttırmak amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinde; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Uygulama Esasları; İl Müftülüğü Murakıbı Zeynep Gashi, Din ve Değereler eğitimi, Rehber Öğretici Hacer Sarı tarafından sunuldu. İl ADRB  Vaizi Medine Bektaş’ın tecrübe paylaşımında bulunduğu seminerin kapanış konuşması İl müftü yardımcısı Dr. Ravza Cihan tarafından yapıldı.

İlçe müftülüklerinde atölye çalışmaları ile devam eden seminer, katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.