06.02.2020

Kur’an Kurslarına Teşekkür Ziyaretleri

Sakarya İl Müftülüğü Tarafından Adapazarı İlçesindeki Kur’an Kurslarına Teşekkür Ziyaretleri Yapıldı

Sakarya İl Müftülüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminde yapılan   4-6 yaş grubu Kur’an kursu denetimlerinde özverili ve gayretli çalışmaları gözlemlenen Adapazarı ilçesi Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Adapazarı İlçe Müftüsü Hamit Albayrak ve İl Murakıbı Zeynep Gashi’nin katılımlarıyla, 6 Şubat Perşembe günü, Maltepe Mehmet Akif Ersoy, SSK Lokman Hekim, Mithat Paşa İstasyon Camii, Sezginler, Şimal, Sofular, Mescid-i Aksa ve Sıracevizler Kur’an kursları ziyaret edildi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden ziyaretçiler Kur’an kursu öğreticisine de gayretli çalışmaları için teşekkür ederek belge ve çiçek takdim etti.