14.02.2020

Hacı Zehra Akkoç Lisesi Öğrencilerinden Sakarya İl Müftülüğüne Ziyaret

Hacı Zehra Akkoç Lisesi 12. sınıf öğrencileri 12 Şubat Çarşamba günü Sakarya İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Sakarya İl Gençlik Koordinatörleri Esma Çetin, Hatice Meraklı ve İl ADRB Vaizi Medine Bektaş ile görüşen öğrenciler, İl Müftülüğünü, bir soru sormak üzere aradıkları “190 Alo Fetva” hattı aracılığı ile tanıdıklarını ifade ettiler.

Ziyaretçiler ile bir süre sohbet eden İl Müftü Vekili, Müftülüğün hizmetleri hakkında bilgi verdi ve öğrencilere gençliğin önemine vurgu yaparak çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade eden Bektaş, Öğrencilere bir mealli Kur’an-ı Kerim bir de “Hz. Peygamber Ve Gençlik” isimli kitap hediye etti.