08.06.2018

Kadim Değerlerin İzinde Her Dem Erdem

Sakarya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerini ve bu değerleri yaşatmalarını sağlamak amacıyla Kadim Değerlerin İzinde Her Dem Erdem adlı bir proje başlattı.

Lise gençlerine yönelik olarak başlatılan proje kapsamında nisan ve mayıs aylarında Adapazarı ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve  Prof. Dr. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesinde, İl Müftülüğü ADRB Vaizleri tarafından “Değerler Eğitimi” seminerleri verildi.

“Ramazanda yardımlaşma” konusunun işlendiği Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri,  değer öncüleri önderliğinde ihtiyaç sahibi 50 aile için erzak kolileri hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Koordinatörlüğünü İl ADRB vaizi Hatice Kurt’un yaptığı proje, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında da uygulanmaya devam edecektir.