21.06.2018

Sakarya ADRB Personeli, Aile ve Sosyal politikalar seminerine katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Bakım Kuruluşlarında görev yapan Sakarya Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu görevlileri ile bu çalışmalarda gönüllü olarak görev almak isteyen İl müftülüğü personeli, ASPİM konferans salonunda 19 Haziran Salı günü düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Sosyal Çalışmacı Bahadır Tok, Çocuk Gelişimci Şerife Sakarya, Psikolog Gülnur Er, Sosyal Çalışmacı Burcu Başak Kosova’nın sunumlarıyla gerçekleşen ve beş oturumdan oluşan seminerde Çocuk Bakım Kuruluşları tanıtıldı. Kuruluş bakımında bulunan çocukların özellikleri, iletişim, çocuklara yaklaşım, sınırlar ve sorumluluklar anlatıldı.

ASPİM İl Müdürü Mutlu Işıksu da bir konuşma yaparak İl Müftülüğü personeline seminere katılımlarından ve hizmetlerine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Seminer yoğun bir ilgi ile dinlendi.