03.05.2019

İlçe Müftülüğü Kermesi Başladı

Serdivan İlçe Müftülüğümüzce 4-6 Yaş Kur'an Kursları başta olmak üzere Müfütlüğümüze bağlı hizmet veren tüm Kur'an kursları yararına düzenlenen kermes, Serdivan Kaymakamı Muhsin ÇATMADIM ve Serdivan İlçe Müftüsü Ömer YAY'ın katılımıyla 02.05.2019 Perşembe günü başladı.

2-3-4 Mayıs 2019 (Perşembe - Cuma - Cumartesi) günü devam edecek olan kermesten elde edilecek gelir, ilçe genelinde faaliyet gösteren Kur'an kursları yararına harcanacak. İlçe Müftüsü Ömer YAY'ın bizzat koordine ettiği kermes, Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların özverili çalışmaları ile yürütülüyor.

3 gün boyunca Serdivan Sapak Camii'nde devam edecek olan kermeste el emeği ile yapılmış bir birinden leziz yiyecek ve içeceklerin yer aldığı stantlar katılımcıları bekliyor. Üç gün boyunca akşam geç saatlere kadar açık olacak olan Serdivan Müftülüğü kermesine, tüm halkımız davetlidir.