18.01.2018

Sakarya İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Taraklı'yı Gezdiler

Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesine ait Öğrenci Yurdunda kalan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, 15.01.2018 tarihinde İlçemizi ziyaret ettiler.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlileri, Prof. Dr. Süleyman AKKUŞ, Doç. Dr. Hayati YILMAZ, Öğretim Görevlisi Halil UYSAL, Araştırma Görevlisi Mahmet Ali ACAR, Sakarya İl Müftü yardımcımız Necdet ARMAN, İl Müftü Yardımcımız Hatice SÜMER ve İl Müftülüğü vazielerininde bulunduğu misafirlerimizi İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ karşıladı ve gezi boyunca kendilerine refakat etti. İlahiyat fakültesi Öğrencileri ve beraberindeki misafirlerimiz, İlçemizin değerlerinden olan merhum Hattat Saim Özel ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat fakültesi eski Dekanı olan Merhum Prof. Dr. Mehmet ERKAL'ın kabirlerin ziyaret ederek dua ettiler.

Daha sonra ilçemizdeki tarihi yunuspaşa Camiini ve diğer tarihi mekanları ziyaret eden misafirlerimiz toplu halde resim çektirdiler.