14.06.2017

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOÇUKLARIMIZA İFTAR

İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ’in girişimleri ile,  İlçemiz Merkez Kur’an kursu İdaresi ve Öğrencilerinin katkılarıyla Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımız gerekli izinlerin alınması sonucunda ilçemize gelerek İlçe müftülüğümüzün misafiri oldular ve İftar yemeğine katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar il Mürlüğü personelinin gözetiminde İlçemize gelen çocukları ilçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ karşıladı. İlk Önce ilçe merkezini gezen çoçuklar daha sonra Tarihi Yunuspaşa camiini ziyaret ettiler ve İlçe Müftümüzden cami hakkında bilgi aldılar.

Sevgi evlerindeki çocukların iftar öncesinde neşeli oldukları gözlendi,İlçemiz Merkez kuran kursu Öğrencileri gelen misafirlerimizle sıcak ve samimi bir sohbetin ardından hep beraber iftarlarını açtılar. İftarlar açılıp dua edildikten sonra, Ev sahibi olarak İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Bu iftar programının gerçekleşmesinde emeği geçen başta İlçe Kaymakamımız Cihat KOÇ, beye ve diğer tüm yetkililere teşekkür etti.Çocuklarla samimi ortamda geçen iftar yemeği sonrası misafirlerimiz yolcu edildi.

Sevgi evlerinde kalan çoçuklarımızın Devletimizin koruması altında olmaları ve çoçuklarımızın hassasiyetleri göz önünde bulundurulduğu için resim çekilmemiştir.