02.10.2018

"CAMİLER VE DİN HİZMETİNE ADANMIŞ ÖMÜRLER" KONFERANS

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yıl “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temasıyla kutlanacaktır.

Hafta münasebeti ile Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Hasan BAŞİŞ tarafından 05.10.2018 Cuma günü saat 14:30 da Kaymakamlık toplantı salonunda “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu konferans vardır.

İlçe Müftüsü Faruk GÜNEŞ'in hafta ile ilgili mesajı;

"Allah'ın kelamıyla mihrabın, ilim, hikmet ve ahlakla kürsü ve mimberin dili ve hadimi olan her koşulda sadakat ve samimiyetle görevini ifa eden, kalbini sarık ve cübbesi gibi her türlü kirden beri kılan Din Görevlisi kardeşlerimin Camiler ve Din Görevlileri haftasını tebrik ediyor, Dar-ı bekaya irtihal eylemiş hademe-i hayrata rahmet dilerken hayatta olan görevlilerimize hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum."