19.07.2016

Yunuspaşa Camiinde Şehitlerimiz İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İlçe Müftülüğümüzce 17 Temmuz 2016 Pazar günü tüm Camilerimizden öğle ezanından önce sela okutularak şehitlerimize Cenabı Allah'dan Rahmet dilendi ve İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Yunuspaşa Camiinde Millet İradesi mücadelesinde şehit düşen kardeşlerimiz için Gıyabi Cenaze Namazı kılınacağını vatandaşlarımıza minarelerimizden ilanen duyurdu.

İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Şehitlerimiz için kılınacak Gıyabi Ceneze namazı öncesi Cemaate hitap etti;

Millet İradesi için, Vatanı Milleti için Demokrasi için yurdumuzun çeşitli yerlerinde şehit düşen bütün vatan evlatlarımıza, bütün masum şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum.

Memleketimizin bu hain saldırıda birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördük Cenabı Allah bu birliğimizi beraberliğimizi daim etsin ve bu acıları bir daha bizlere yaşatmasın. Memleketimizi Bölmek isteyen bu terör yapılanmalarına Rabbim fırsat vermesin, yapmış oldukları tuzakları planları rabbim bozsun ve kendilerine cevirsin. Rahmeti Merhameti bol bir ayı geride bıraktık ben inanıyorumki Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz dualar hürmetine Rabbim bizleri bu gözü dönmüş canilere karşı korudu.

"Gün; Milletce Kenetlenme, Kardeşliğimizi ve İstikbalimizi yeniden inşa etme günüdür".

dedi. Daha sonra Memleketimizin çeşitli yerlerinde Millet iradesi için canlarını veren tüm şehitlerimiz için Gıyabi cenaze namazı İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ tarafından kıldırıldı ve dua edildi.