07.09.2016

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan Taraklılı hacı adayları için Taraklı Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanında uğurlama töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek Taraklılı hacı adayları için Taraklı Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanında uğurlama töreni düzenlendi. Törene Taraklı Kaymakamı Muhammet KAYA, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, hacı adayları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Uğurlama programında bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ,  Ülkemizin Birlik ve beraberliğe kardeşliğe daha çok ihtiyacı olduğu şu zamanlarda Hacıya gidecek olan hacı adaylarımızın Kabe-i Muazzama'da Arafat'ta sevdikleri aileleri için yapacakları dualarına memleketimizin birliği beraberliği huzuru içinde dua yapmalarını hatırlattı. Kutsal beldelere memleketimizden selam götürmelerini ve sağlık afiyet içerisinde hac görevlerini ifa etmelerini ve  sağlıcakla gidip gelmeleri için dua etti.

Daha sonra hacı adaylarından ve vatandaşlardan helallik istendi.

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreninde vatandaşlar hacı adayları ile tek tek vedalaştı.