09.09.2016

VEKALET YOLU İLE KURBAN BAĞIŞLARINIZI HAFTA SONU VE BAYRAMIN 1 GÜNÜ SAAT 18:00 E KADAR YAPABİLİRSİNİZ

VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞLARI HAFTA SONU ve BAYRAMIN 1. GÜNÜ DE KABUL EDİLİYOR

TÜRKİYE DİYANET VAKFI VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞLARINIZI HAFTA SONU VE BAYRAMIN 1. GÜNÜ SAAT 18:00 E KADAR KABUL EDECEKTİR.

12 Eylül 2016 Pazartesi günü (Bayramın 1. günü) saat 18:00 e kadar bağışlarınız ilçe müftülüğümüzce makbuz karşılığı kabul edilecektir.

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ TARAKLI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ MEMURU İsmail DİRİ ile irtibata geçmeleri halinde Müftülüğümüzde bağışlar 12 EYLÜL 2016 Pazartesi ( Bayramın 1. günü) günü akşamı saat 18:00 kadar kabul edilecektir.

İRTİBAT TELEFONU:  0 532 362 15 47

“Türkiye Diyanet Vakfı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği içerisinde vekâletini aldığımız kurbanlarınızı her yıl olduğu gibi bu yıl da 130 ülkeye “güvenle” ulaştırıyoruz.

Türkiye’de ihtiyaç sahiblerine ve 7 kıtada mazlum ve mağdur olan iç savaç yaşayan açlık çeken gönül çoğrafyamızdaki kardeşlerimiz için çıktığımız bu yolda bizimle birlikte yürümek istiyorsanız, kurban vekaletlerinizi;

bizimle irtibata geçerek müftülüklerimiz kanalı ile bağışlayabilirsiniz.