10.01.2017

4 - 6 YAŞ KURAN KURSU'nda Eğitim Öğretim Devam Ediyor

İlçe Merkezinde bulunan Kur'an Kursu binamız tamamen yenilenmiştir. İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ'in yoğun çalışmaları ve gayretleri ile iki katlı binanın dış kaplaması yalıtımı yapılmış, binanın tüm kapı ve pençereleri yenilenmiş, iki katında iç malzemeleri tamamen değiştirilmiş ve binaya kalorifer sistemi korulmuştur.

İlçemizde eksikliği duyulan 4 - 6 yaş Kuran Kursu için binamızın 1. katı tamamen bu yönde dizayn edilmiştir. Başkanlığımızın belirlemiş olduğu kriterler doğrultusunda yavrularımıza uygun sınıflar, oyun odası, dinlenme salonu, mutfak, ve satandartlara uygun tuvalet ve lavobolar yapılmıştır.

Müftülüğümüzün çalışmaları neticesinde 4 - 6 Yaş Kuran Kursu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretim vermeye başlamıştır. İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, 4 - 6 yaş Kursunda eğitim gören yavrularımızı ziyaret ederek onlarla sohbet etti ve yapılan çalışmalar hakkında öğreticilerimizden bilgiler aldı. Yavrularımızın neşeli ve mutlu halleri gözlerden kaçmadı.