16.01.2017

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

2017 Yılının ilk personel toplantısı 16.01.2017 Pazartesi günü saat 10:30 da Kaymakamlık Toplantı salonunda İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ'in başkanlığında yapıldı.

Taraklı İlçe Müftülüğü olarak yürütülen dini ve hayri hizmetlerin daha etkin verimli ve başarılı olabilmesi için her ay mutat olarak yapılmakta olan personel toplantımız personelimizin katılımları ile yapıldı. Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Sakarya Valiliğimizin gündeme almış olduğu konular personelimize iletildi ve daha etkin verimli çalışma yapılabilmesi için yürütülen hizmetler gözden geçirildi. Başkanlığımızın Misyonu ve vizyonu göz önünde bulundurularak yeni yılda vatandaşlarımıza hizmet sunma açısından daha gayretli ve azimli bir çalışma yürütülmesi gerektiği hususunda ilçe Müftümüz personele yönelik konuşma yaptı. Görevlilerimizin de konu ile ilgili görüşleri alınarak toplantının verimli ve güzel gectiği İlçe müftümüz tarafından ifade edildi.