26.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

İlçe Müftülüğümüzce gerçekleştirilen 2017 yılı Kutlu Doğum haftası programı 21 Nisan 2017 Cuma Günü saat 20:00 de Taraklı Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılışında okunan Kur'anı kerimin ardından İlçe müftümüz Faruk GÜNEŞ, açılış konuşması yaptı. Konferansın konuşmacısı Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa  KARA idi.

"Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu Konferansa  İlçe Kaymakamımız Cihat KOÇ, Taraklı Belediye Başkanımız Tacettin ÖZKARAMA, Daire Amirleri, Göynük İlçe Müftüsü, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımlarıyla çoşkulu geçti.

Konuşma sonrası İlçe kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, Prof. Dr. Mustafa KARA'ya hediye takdim ettiler.

Program sonrası İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Programda emeği gecen din görevlilerimize ve konferansımıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür etti.