18.05.2017

DİN İŞLERİ YÜKSEK KURULU UZMANI Davut KAYA, TARAKLI' da

Geçmiş Yıllarda İlçemizde Kısa Süre Müftülük Hizmeti yapan ve şu an Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olan Değerli Hocamız Davut KAYA, 18.05.2017 tarihinde İlçemize teşrif ettiler.

İlk önce İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ'i makamında ziyaret eden Davut KAYA, daha sonra Müftülük personelimiz ile Taraklı kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelerek personelimiz ile sohbet etti. Diyanet İşleri Başkanlığımızın çok önemli bir görev yürüttüğünü ifade eden Davut KAYA, Meslek hayatında yaşadığı tecrübeleri personelimiz ile paylaştı ve Kur'anı Kerimin okuyuşu ile ilgili tatbiki bilgi paylaşımında bulundu. Sohbet sonrası güzel sesiyle Kur'anı Kerim tilaveti yapan Değerli Hocamız Davut KAYA, "Kur'an Öğretmeni isimli Kıtabını imzaladı ve İlçe Müftümüze ve Personelimize teşekkür etti.